Risotto with aromatic mixed-leaf salad, cherry tomatoes and Balsamic Vinegar of Modena IGP

ricette_Aceto_balsamico_di_modena_la_vecchia_dispensa

Ingredients for 4 portions:

300 g Arborio rice
200 g Mixed green salad
30 g Fresh leek
40 g Fresh carrots
3 g Fresh garlic
60 g Extra Virgin Olive Oil
1 kg vegetable broth
10 g Fresh Parsley

Leggi tutto “Risotto with aromatic mixed-leaf salad, cherry tomatoes and Balsamic Vinegar of Modena IGP”

Green Peas Cream Soup with Scampi and Traditional Balsamic Vinegar of Modena

ricette_Aceto_balsamico_di_modena_la_vecchia_dispensa

Ingredients for 4 portions:

30 g Fresh shallot
5 cl Extra Virgin Olive Oil
200 g Small peas (even frozen)
Vegetable Broth
200 g Fresh Shrimps

Leggi tutto “Green Peas Cream Soup with Scampi and Traditional Balsamic Vinegar of Modena”

Passata di Piselli Con Code di Scampo e Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP Extra Vecchio

SON01591 sm

Ingredienti per 4 porzioni:

30 g Scalogno
5 cl Olio di Oliva
200 g Piselli
Brodo vegetale
200 g Scampi Freschi

Leggi tutto “Passata di Piselli Con Code di Scampo e Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP Extra Vecchio”

Hot Chupa of Parmesan, Pears and Organic Apple Saba

recipes with balsamic vinegar

Ingredients for 4 portions:

140 g Parmigiano Reg. cheese 30/36 months (grated)
33,3 g Organic Apple Saba
80 g Egg whites

Organic Saba La Vecchia Dispensa
Organic Saba La Vecchia Dispensa

Leggi tutto “Hot Chupa of Parmesan, Pears and Organic Apple Saba”